Луната e в знак Везни до 17:46ч на 20 март.  Луната

...
Луната e в знак Везни до 17:46ч на 20 март. 
Луната
Коментари Харесай

Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение на вътрешната ни същност

Луната e в символ Везни до 17:46ч на 20 март. 

Луната във Везни придава известна колебливост и податливост към съмнения. Трудно е да се вземе значимо решение, да се направи избор. Затова отлагайте значими решения за по-добри времена. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Луната е на луфт от 14:41ч до 17:46ч. В този интервал не предприемайте нищо значимо.

В 17:46ч Луната минава в символ Скорпион.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 21:15ч

Символ на този ден е огледалото. Самият лунен ден играе ролята на огледало за нас, където се отразява нашата същинска същина. Можете да видите своите негативни и позитивни страни, защото всичко протичащо се в този ден се явява като огледално отражение на нашата вътрешна същина, това, което сме отработили в своя живот.

В този лунен ден знаците и знаците са значими. Трябва да сте доста деликатни, с цел да не пропуснете някой намек спуснат за вас свише. Ако сте задоволително умни, можете да разберете доста и да получите значим урок за себе си.

 Всичко, което се случва през днешния ден, вие сами сте си го предизвикали. Предизвикали сте това, което се случва със своите дейности и мисли. Нищо не е инцидентно. Ако въпреки всичко нищо не се случи, значи всичко е наред. Живеете вярно. 

По принцип не се чакат специфични опасности  и проблеми, само че бъдете деликатни, другарски настроени и проявявайте добрина към другите. През този интервал не би трябвало да има прояви на нарцисизъм и егоцентризъм, даже в най-малки дози е неприемливо. Мислите не би трябвало да са негативни. Настройте се на позитивна и доброжелателна вълна, проявете грижа, почитание и обич към другите хора, бъдете благоразумни. Не е нужно да сте дейни, по-добре да се отпуснете.

Ако през днешния ден се появят кожни обриви или някои кожни болести, това демонстрира, че вие не живеете съгласно духовните закони. Полезно е да се почистят червата. Болест появила се през днешния ден може да бъде продължителна. Добре е по-малко да се спи.

Стайните растения поливайте доста умерено, защото в почвата остава доста повече влага. 

Подстрижката ще усили вашата харизма, добре ще повлияе върху самочувствието и ще укрепи вашите сили и здраве. Особено ще повлияе върху белите дробове. Все отново е Луната в намаляваща фаза. Косата може да бъде подрязвана, единствено в случай че желаете да забавите растежа й и да укрепите корените. 

Следва 19 лунен ден от 21:15ч на 20 март до 22:30ч на 21 март

Слънчев календар – Има 6 междинни дни сред остарялата и новата слънчева година - 5 безоблачен ден –  Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Не би трябвало да се нарушава хармонията в този ден. Особено настоящо е правилото: „ Мълчанието е злато ”. Не би трябвало да има спорове, по тази причина проявявайте схващане към другите. Добре е да се помирите с някого, в случай че сте скарани.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР